İşte pratik bir lezzet hemde oldukça pratik,milföy pastacıkları hem lezzetli hem gösterişli hemde kolay.Ani gelecek misafirlere yada canınız tatlı cektiğinde hemen oluverecek pastacıklar.Basit tarifler her zaman can kurtaran görevi görüyor işte tarif.
çilekli milföy pastacıkları MALZEMELER
|
Buzu çözülmüş ve oda sıcaklığına gelmiş milföyleri karecikler olacak şekilde kesin yada kurabiye kalıplarıylada kesebilirsiniz.yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine 1 er cm arayla dizin,180 dereceli önceden ısıtılmış fırında hafif kızarana kadar pişirin.Pişen milföyler soğurken çilekli ve sade krem şantiyi üstünde belirtilen ölçülerde sütle çırpın ve dolaba kaldırın.yine çikolata sosunuda üstünde belirtildiği gibi pişirip soğumaya bırakın.soğuyan milföyleri enine 2 ye bölün ve krema sıkacağıyla çilekli krem şantiyi milföylerin arasına doldurun ve diğer milföy hamurunu üstüne kapatın.sade krem şantiylede süsleyin ve soğumuş olan çikolata sosunuda üstüne gezdirin pasta süsleriyle süsleyip servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder